Serveis promocionals

Destacant en els punts de venda i lineals

Reforçant les vendes dels nostres clients

La promoció és una tendència creixent per a la majoria de les empreses i marques

A Loyal Print treballem amb empreses dedicades al món de la promoció i que utilitzen productes realitzats en paper i/o cartó. Com qualsevol campanya, es busca minimitzar el cost i maximitzar l’impacte, i per a això els productes impresos són una immillorable alternativa. A més, hi ha la possibilitat d’afegir acabats singulars, com poden ser tintes aromàtiques, stamping, relleu, entre molts altres. Qualsevol d’aquests acabats especials li conferirà al teu producte un toc únic que garanteixi l’èxit de la teva promoció.

Una àmplia gamma de possibilitats

Cromos, targetes de joc, jocs encunyats, pop-ups, o puzles. Una infinitat de productes que poden ser usats per a l’àmbit promocional. Els pot haver-hi de molts tipus i amb multitud d’acabats de primera qualitat. Productes molt diferents que pretenen captar l’atenció del consumidor i afegir un element de jugabilitat i/o sorpresa. És el cas, per exemple, dels productes automontables, els jocs encunyats o els puzles, que permeten una certa interacció amb el producte. Uns altres com els imants són més simples en termes de joc però tenen un efecte més durador, per la qual cosa poden ser una perfecta opció com a campanya de marca.

Acabats d'alta qualitat i especials

Gràcies a la nostra experiència en acabats especials podem aplicar efectes com stamping, impressió hologràfica, drip-off, UV, acabat or, tintes tèrmiques, entre altres. Sigui en tirades curtes o grans, aquests acabats proporcionen una essència especial al producte, afegint valor a la teva impressió promocional.

Contacta amb un dels nostres experts per a assessorar-te