Serveis editorials

Som un referent
en impressió de continguts editorials

Adaptant-nos al teu projecte gràfic

Produïm qualsevol impressió editorial que precisi d’acabats especials i formats originals

A Loyal Print t’oferim tots els serveis editorials necessaris perquè imprimeixis i enquadernis tots els teus projectes amb la màxima seguretat. Sigui en tirades curtes o tirades més grans, posem a la teva disposició un extens parc de maquinària i una contrastada experiència en la producció editorial, la qual cosa ens ha permès ser una de les impremtes editorials de referència a Europa.

Gràcies als nostres serveis d’impressió i manipulació podem oferir el millor servei garantint la qualitat del producte final.

Llibres de cartó

Loyal Print destaca en la impressió de llibres de cartó per a nens, sent un dels nostres productes principals. Oferim opcions de gramatges variats, així com la possibilitat de realitzar formes encunyades o incloure finestres i mecanismes. Des de tirades curtes amb impressió digital fins a grans quantitats amb offset, ens esforcem per millorar continuament el nostre procés de producció per a garantir eficiència i màxima qualitat.

Som la impremta de llibres de cartó més gran d’ Espanya i un actor destacat a Europa, donant servei a importants grups editorials a nivell nacional i internacional.

Baralles de cartes

Les baralles de cartes són un altre dels productes que incloem dins de la impressió editorial. Amb nova maquinària acabada d’incorporar, som capaços d’imprimir, alçar, tallar i encaixar automàticament cada baralla, realitzant el procés íntegre en les nostres instal·lacions. Podem afegir, a més, efectes especials com a impressió UV sobre metal·litzats i hologràfics, vernís efecte drip-off, tintes tèrmiques o luminescents, entre molts altres.

Altres productes editorials

La impressió editorial també engloba la producció de qualsevol tipus de material escolar imprès, com els els sets educatius, les fitxes escolars o puzles i jocs de taula. Des de Loyal Print oferim la possibilitat de col·locar o manipular diferents productes dins de caixes, enfaixar fitxes o cartes o retractilar, entre molts altres serveis de manipulació.

Contacta amb un dels nostres experts per a assessorar-te