Serveis de packaging

Tota la impressió de caixes i bosses al teu servei

El teu projecte de packaging fet realitat

Tenim l’experiència, capacitat i tecnologia necessàries per a la impressió de tota mena de caixes i bosses en paper i cartó

A Loyal Print oferim serveis d’impressió de packaging. Amb tota la tecnolgia necessària per a la producció de caixes i bosses, t’oferim àmplies solucions gràfiques, a més d’assessorar-te per a trobar aquells productes que millor comuniquin la teva marca. Sempre a la mida del teu projecte, en tirades grans o petites i oferint-te un servei pròxim.

Els millors acabats per als teus estotjos

Davant un món en constant canvi i un client cada vegada més exigent, necessitem aquest plus de valor afegit per a destacar la nostra marca o productes per sobre de la resta. A Loyal Print ens caracteritzem per proporcionar solucions gràfiques diferents i d’alt valor afegit. Som capaços d’imprimir sobre materials complexos, sigui per gruix o per la naturalesa del material, aplicar tintes especials o contracolar diferents suports d’impressió. A més, comptem amb noves línies d’ encaixat automàtic de caixes, la qual cosa ens permet oferir un servei fins i tot més eficient i de major qualitat. 

Diferents formats per a comunicar la teva marca

A Loyal Print podem ajudar-te a trobar el format i acabat que millor s’ajusti a la teva necessitat d’impressió. Des d’estotjos per a sector cosmètica, a contenidores de llibres per al món editorial, expositors per a sobres de cromos o bosses de luxe per a grans marques. Tots aquests productes són realitzats íntegrament a Loyal Print, oferint un servei d’impressió, encunyació, engomat i manipulat final. D’aquesta manera tanquem el cercle de producció, assegurant la qualitat del procés complet.

Contacta amb un dels nostres experts per a assessorar-te