Serveis

Creem productes innovadors i exclusius

Serveis Loyal Print

Tipus de serveis

A Loyal Print oferim serveis específics per a empreses del sector promocional i editorial, a més de serveis de packaging.

Serveis editorials

Loyal Print és la impremta editorial que s’adapta al teu projecte gràfic. Produïm qualsevol impressió editorial, ja sigui relacionada amb llibres de cartó, material escolar i educatiu o productes promocionals, que precisen d’acabats especials i formats originals.

Serveis promocionals

Impressió de productes promocionals per a destacar en el punt de venda o lineals. Convertim la teva idea en un producte perquè puguis reforçar la teva marca i crear una efectiva campanya de màrqueting amb suports com cromos, targetes de joc, jocs encunyats, baralles de cartes, entre molts altres.

Serveis de packaging

Oferim tot tipus de serveis de packaging, des de la producció de caixes per a cosmètica i alimentació, a la confecció de bosses en paper i cartó per a retail i altres sectors. Disposem de tota la maquinària necessària per a l’elaboració dels teus estotjos, oferint a més serveis de manipulació per a productes com a contenidores de llibres o baralles de cartes.

Contacta amb un dels nostres experts per a assessorar-te