Nosaltres

Experiència i innovació per a crear projectes únics

60 anys d'experiència en el sector

El nostre equip i la nostra experiència són el nostre millor valor

Som un equip de més de 50 professionals de les arts gràfiques, amb especialistes en tots i cadascun dels processos industrials que conformen la nostra empresa. Creiem en la versatilitat i capacitats de les persones que formen el nostre equip, i per això fomentem l’autonomia i auto exigència de cadascuna d’elles. Considerem que aquest és el millor camí per a mantenir un equip motivat pel resultat i el compliment dels requeriments dels nostres clients.

Com a fabricant de productes promocionals en paper i cartó, Loyal Print disposa de les certificacions necessàries per a garantir una producció segura dels productes que fabriquem. Som actualment fabricants promocionals auditats per YUM!, RBI, LEGO, i altres grans marques d’alimentació i gran consum.

Creatius, innovadors i amb experiència contrastada

Impressió a la carta, convertim les teves idees en realitat

Cada projecte que emprenem és especial i únic. Els nostres clients ens sol·liciten constantment noves idees, materials i solucions. I per a això, el nostre equip altament experimentat en totes les àrees de les arts gràfiques, s’esforça per oferir solucions creatives i innovadores, adaptant els processos als requeriments de cada projecte i estant sempre prop del client per a assegurar la màxima transparència i seguretat.

Servei personalitzat per als nostres clients

La proximitat és un dels nostres valors més preuats

Als nostres clients se’ls assigna un gestor de producció que atendrà les necessitats i requeriments del projecte, i farà seguiment constant durant tot el procés. Amb això millorem l’eficàcia i rendiment, aconseguim el millor resultat final possible i transmetem seguretat i proximitat al client.

Unes instal·lacions de més de 6.500 m²

Realitzem gairebé la totalitat dels projectes en les nostres instal·lacions de Barberà del Vallès

Comptem amb unes instal·lacions de més 6.500 m² per a l’activitat industrial i de 500 m² per a oficines. Tota la nostra activitat es concentra en la mateixa nau de Barberà del Vallès, garantint la màxima seguretat en el procés integral de producció.

Les nostres instal·lacions estan equipades amb impressió offset i digital, engomadoras, encunyadores, plegadores, alçadores, guillotines, embutxadores i ensobradores, així com un complet parc d’equips d’enquadernació. Per als nostres acabats especials comptem amb tota una sèrie de maquinària auxiliar.

Contacta amb un dels nostres experts per a assessorar-te