Llibres de cartó

Especialistes en la impressió i enquadernació de llibres de cartó

Llibres de cartó en una infinitat d'acabats

Loyal Print treballa per als majors grups editorials, nacionals i internacionals

Els llibres de cartó són un dels productes estrella de la nostra impremta, obrint la possibilitat d’afegir finestres, formes encunyades, spacers, tapa dura, entre molts altres acabats. La nostra especialització fa que estiguem en constant millora del nostre procés de producció, sempre en cerca de la màxima eficiència i qualitat.

Cada llibre de cartó té la seva essència i l’objectiu de despertar en els nens certs sentits. Per a aportar aquest factor de jugabilitat podem afegir elements com a mecanismes, solapes o finestres. En definitiva, aportem aquest element diferenciador als llibres de cartó perquè els més petits aprenguin jugant.

Llibres de cartó

Solucions i serveis en llibres de cartó

Realitzem encunyacions i enquadernacions de tota mena, en un ampli ventall d’acabats

Llibres de cartó clàssics

Llibres de cartó amb spacers

Llibres de cartó amb finestres

Llibres de cartó amb tapa dura

Llibres de cartó encunyats

Llibres de cartó amb formats especials

Noves tendències en la impressió de llibres de cartó

Una de les grans tendències actuals en la impressió de llibres de cartó és l’ús de materials reciclats. Aquest tipus de materials són eco-responsables per dos motius: per la reducció en l’ús de fusta verge, que s’usa per a fabricar la cel·lulosa, i per l’estalvi en el consum d’energia que s’usa per a la seva elaboració. El cartó reciclat aplicat al llibre representa una molt bona alternativa per a conscienciar a pares, nens i nenes de la importància de la cura del nostre planeta.

Contacta amb un dels nostres experts per a assessorar-te